"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2014.03.14. 20:19 futaszabi

B-vitamin (x)

Mihez kell B-vitamin? És miért jó, hogy számtalan Peak termékben van hozzáadott B-vitamin?

https://dl.dropbox.com/u/37242261/magazin.getfit.hu/peak_b_vitamin_spirulina.JPGA vitaminok és ásvány anyagok az úgynevezett mikro tápanyagok, melyeket ellentétben a makro tápanyagokkal (zsír, szénhidrát, fehérje) energiaként nem tud a szervezeted felhasználni, azonban építőanyagként szüksége van rá. De mire jó a B-vitamin?



B vitamin

A B-vitamin lényegében nem egyféle vitamin, hanem egy csoport. A vízoldékony vitaminok közé tartozó B-vitamin csoport tagjai a B1-vitamin (tiamin), B2-vitamin (riboflavin), B3-vitamin (niacin), B5-vitamin (pantoténsav), B6-vitamin (piridoxin), B12-vitamin (cianokobalamin), a biotin és a fólsav. A táplálékkal felvett B-vitaminok a vékonybélből szívódnak fel. Élelmiszereid közül a tej, tojás, hús, máj, gabonamagvak, gyümölcsök, zöldségek és az élesztő tartalmazzák nagyobb mennyiségben a B vitaminokat.

  bvitamin forrás


 A sokféle B-vitamin önmagában nem fordul elő, csak csoportosan. Hiába szedsz csak egyféle B-vitamint tartalmazó készítményt, mert a természet úgy találta ki, hogy egymással együttműködve fejtsék ki a hatásukat. B-vitamin hiány esetén sejtjeid szép lassan megbetegszenek, majd elpusztulnak. Az alkohol, cukor, édesség, a mértéktelen kávé- és teafogyasztás felfalja a B-vitamin raktáriadat.

Vitamin férfiaknak

Miért kell a B vitamin sportolóknak és a táplálékkiegészítőkbe?


A sportolók számára azért kiemelten fontos, mert ez a vitamin csoport, mint segédanyag is működik. A teljesítmény-energiacsere folyamataidban (szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcsere) játszanak szerepet. A speciális a Peak B vitaminban, hogy ez egy keverék, mely az ismert természetes B vitaminokat hordozza magában, tehát a spirulina-t, máj-kivonatot, és sörélesztőt, melyek magas dózisban tartalmazzák a B-csoport vitaminjait.

 Tekintve, hogy természetes anyagokról van szó, e magas dózis is kiemelkedően magas biológiai értékkel rendelkezik, tehát a szervezeted számára e nagy mennyiség is felszívható. spirulina alga


Spirulina alga és spirulina tabletta A legtöbb kreatin tartalmú készítményünk is tartalmaz B-vitamint az optimális felszívódásért, hogy a pénzed, ne az ablakon kidobott pénz legyen. De egyéb termékekben is van a teljesség igénye nélkül pl. Beta-alanin, ZMA, Anabolic stack, Ribose, Whey Fusion, Mega Protein, Build up stb.

  Összefoglalva: - Co-enzimként működik - javítja a táplálék kiegészítők felszívódását - Alátámasztja a teljesítmény-energiacsere folyamatokat - Javítja a fizikai, és szellemi teljesítőképességet A tabletták zöld színe is bizonyítja, hogy a Peak B-vitamin komplexe természetes kivonatokból készül.


 Kattints a képre ha tovább olvasnál ebben a témában! https://dl.dropbox.com/u/37242261/magazin.getfit.hu/peak_b_vitamin_spirulina.JPG
Peak Hungary

Tudj meg többet a súlyod menedzseléséről a Google+ oldalunkon!

  A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr125860754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása