"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2013.12.14. 03:25 futaszabi

Úton

Mondtam én, hogy hazudik a mérleg az Arenaban: edzés előtti szokásos mérlegelés alapján 125.8 kg. Ez így is szép eredmény véleményem szerint, lement majdnem 2 kg alig 1.5 hét alatt.

Csütörtökön este készült pár kép a Príma edzésről. Kicsit egoista leszek és főleg olyan képeket postolok, amelyeken én vagyok. Több tanulsága is van a képeknek így, visszanézve, de ezeket egyelőre megtartom magamnak és tanulok belőle.

Edzés előtt

edzés előtti idill.jpg

Szeret a kamera, nincsen mit tenni :)

Egy fittballos gyakorlat közben. Korántsem olyan könnyű, mint amilyennek kinéz: lábak a ballon, karok fekvőtámasz tartásban. Kéz marad egy helyben, lábak behúzva a csípő felé, gyakorlatilag kézenállás tartás, bár a lábak maradnak a labdán.

fittball.jpg

Az edzés viszonylag pörgős volt. Előkerültek persze a súlyok és a step padok is.

Kitörés hátra

kitörés.jpg

Skorpió (háttérben Gabi kitör)

skorpió.jpg

Az év hátralévő időszakában a legnagyobb feladat leadni a maradék 5.5 kilót. Edzői utasításra a szauna is bevetésre kerül, illetve nem dolgozom már sem hétfő, sem csütörtök este decemberben, így minden edzésen részt tudok venni. :)

Vasárnap nagy vállalkozás lesz: két edzés egymás után. Spartan és Gladiátor, a Biotech - Sunrise nyílt napon. Kíváncsi leszek, most aztán tényleg kilépek a komfortzónámból.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr365690426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása