"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2014.05.09. 19:07 futaszabi

Fitbalance 2014, fagyi, street workout (x)

Fitbalance 2014 sportrendezvény - Proteines fagyi, csinos lányok, street workout élőben! Ez mind Téged vár!

tejszines_suti_feherje_fagyiVasárnap a Papp László Sportarénában a helyed! Miért? Mert rengeteg újdonsággal várunk Téged! Ha otthon maradsz, kimaradsz egy nagy buliból! Proteinnel felturbózott fagyi, legfrissebb Peak Man magazin, elismert sportolók és végül, de nem utolsó sorban gyönyörű Peak Girl-ök várnak egy megújult standon!

peak_protein_fagyiSportrendezvény

Megkóstolhatod hazánk első fehérjeporból készült hűsítő fagylaltját. Nincs benne cukor, ráadásul egy szép adag proteinnel látod el szervezeted az expó forgatagában.
 
 
 

 

Hordós Márkkal a HunBars alapítójával és az egész csapattal személyesen találkozhatsz, és egész nap saját szemeddel láthatod mi is az igazi street workout. Sőt, ki is próbálhatod, Márk segít Neked.
 
peak_man_kezikonyv
Gyakorolj, eddz keményen a standon. Frissen a nyomdából érkezik a Peak Man magazin, amiben rengeteg valóban hasznos információt olvashatsz. Érdekel?

Sportrendezvény 2014

És, ha ez még mindig nem lenne elég, mivel várunk még?


A csinos Peak Girlök mellett élsportolóinkkal is válthatsz pár mondatot bátran. Velünk lesznek a Verrasztó testvérek és a teljes Palatinus Team csapata, gyönyörű modellekkel.  Nyereményjátékkal, értékes meglepetéssekkel és kirobbanó hangulattal várunk egy megújult standon! Ha valamire szükséged lenne, a helyszínen kedvezményes áron meg is vásárolhatod.


Használd ki ezt az alkalmat, mozogj egyet a Fitbalance csoportos óráin, majd gyere Hozzánk és frissítsd fel magad egy adag hűsítő proteinfagyival.

Ugye jössz?! Mi ott leszünk!

hordos_mark_hunbars_street_workout





PeakMan Tudj meg többet a súlyod menedzseléséről a Google+ oldalunkon!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr696144361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása