"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2012.10.11. 23:32 futaszabi

Amikor már nagyon kell

Továbbra is Spar maraton, Ekiden váltó.

Vasárnap reggel, a rajt előtt még okosan betoltam egy 0,75 literes zoxigénnel dúsított italt, jó lesz az, úgyis szomjas vagyok.

Elbúcsúztunk a lányoktól Futóbékával, gyerünk a váltópontra. De mivel? BKV? Futóbéka: én bizony fel nem szállok, menjünk gyalog. Magamban: Margit,nooormális? Neki: ok, menjünk. És elindultunk gyalog az 56-osok teréről a Lánchíd pesti és budai hídfőjéhez...

Egy dologgal azonban nem számoltunk: amit reggel bevittünk ital, távozni készül hamarosan. Tudtátok, hogy az egész Andrássyn hosszában végig egyetlen nyilvános wc van és az is zárva? No, vasárnap már minden megoldás eszünkbe jutott. A legdurvább a pisiljünk a kukába mondat volt. És amint ez elhangzott, találtunk egy olyan kukát, amely szét volt nyílva.

A Nicsak ki beszél wc-s jelenete ugrott be nekünk, amikor a wc kitátja a száját és várja a pisit. :)

A Balett intézet mellett már majdnem elveszítettük a fejünket és az első mellékutcában intéztük a dolgunkat. De győzött a józan ész a kb. 150 kilós motoros rendőr látványa. Tovább mentünk, de már csak kínunkban mosolyogtunk.

A Bajcsy - Andrássy sarkán kaptunk egy használható ötletet: menjetek az Erzsébet téri bokrok közé. Átnéztünk és ebben a pillanatban megjelent kb. 3500 - 4000 futó és elállták az utat. Nem volt mit tenni, beálltunk a sorba és szépen elkocogtunk a fordítóig, majd onnan tovább a bokrokhoz.

Egyébként a Lánchíd nagyon messze van a Hősök terétől, gyalog. :)

Szólj hozzá!

Címkék: spar maraton ekiden speedkontroll


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr994833911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása