Kókuszgolyó
Hozzávalók:
- 150 g aprószemű zabpehely
- 3 nagyobb alma
- 100 g kókuszreszelék
- 3 evőkanál zsírszegény kakaó
- 45 g fehérjepor (esetünkben Peak Delicious Whey dupla csokis)
Elkészítés:
Az almát megpucoljuk és egy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük egy tálba. A kókusz 3/4 részét és minden más összetevőt szintén beletesszük a tálba és összekeverjük. Letakarjuk és 1 órára a hűtőbe tesszük.
1 óra elteltével kivesszük, mogyoró nagyságú golyókat formázunk és a maradék kókuszban megforgatjuk. Ha elfogy a kókusz, mint nálunk történt, akkor megforgathatjuk kakaóban is.
Jó étvágyat! :)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.