"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2014.04.19. 20:47 futaszabi

Mert a fogyókúra alatt sem kell lemondani az élvezetekről

2014-04-19 20.15.40.jpg

 

Kókuszgolyó

Hozzávalók: 

  • 150 g aprószemű zabpehely
  • 3 nagyobb alma
  • 100 g kókuszreszelék
  • 3 evőkanál zsírszegény kakaó
  • 45 g fehérjepor (esetünkben Peak Delicious Whey dupla csokis)

 

Elkészítés:

Az almát megpucoljuk és egy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük egy tálba. A kókusz 3/4 részét és minden más összetevőt szintén beletesszük a tálba és összekeverjük. Letakarjuk és 1 órára a hűtőbe tesszük.

1 óra elteltével kivesszük, mogyoró nagyságú golyókat formázunk és a maradék kókuszban megforgatjuk. Ha elfogy a kókusz, mint nálunk történt, akkor megforgathatjuk kakaóban is.

 

Jó étvágyat! :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr726054548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása