"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2014.03.21. 18:54 futaszabi

Verrasztó Dávid (x)

Verrasztó Dávid ismét bajnok lett a hétvégén! Hogyan edz, mit eszik? A kész tényeket elmondja Dávid!

verraszto_david_europa_bajnok_uszoVerrasztó Dávid hazánk 25 éves úszóklasszisa a hétvégén a franciaországi Amiens városában ugrott vízbe az orlandoi sikerek után.  Legerősebb számában, 400 vegyesen a dobogó felső fokára állhatott! Ezzel a megmérettetéssel Dávid a tavaszi főversenyére, a Francia Bajnokságra végzi az utolsó simításokat a csúcsforma eléréséhez. 5 számban is rajthoz állt, ami önmagában kihívás.

Teljesítményfokozás

A három napos nemzetközi versenyen Verrasztó Dávid 200 háton, 100 mellen, 400 vegyesen, 200 pillangón és 200 vegyesen is rajkőre állt.
Eredmények a hétvégéről
  • 400 vegyes: ARANY érem
  • 200 vegyes: EZÜST
  • 200 pillangó: 4.hely
  • 200 hát: EZÜST
Amiens-ben a nemzetközi Golden Lanes Circuit komoly pénzdíjas verseny , ahol a legjobbak szállnak vízbe. Francia, svéd és olasz úszók top versenyzői ellen küzdött Dávid. Március 15-17  megrendezett, három napos etapon Verrasztó Dávid, és testvére Evelyn is tarolt ismét. A felkészülés sikerét az eredmények igazolják. A következő állomásig sincs megállás!
Amiens, 2014 március. Evelynnel kiemelkedően sikeres, ütős testvérpárost alkotnak
peak_david_evelyn
 
 
A "gyengébbik" nemet képviseli Evelyn aki ugyancsak Európa Bajnok olimpikonunk. A linkre kattintva légy részese a Google Hangout beszélgetésnek élőben!  http://bit.ly/evelynhangout
Dávid a rövid pályás Európa bajnoki címet magáénak tudhatja 400 vegyesen. Azóta stabilan hozza az eredményeket, javítja egyéni csúcsait. A Jövő SC tehetsége versenyről versenyre jobb formát hoz, így halad kitűzött célja felé.
Klink Zoltán erőnléti edzővel közösen alakítják Dávid edzését, hogy a megfelelő időben, a legjobb teljesítményre legyen képes.
Dávid rájött , ma már többféle biztonságos táplálék kiegészítő létezik amivel sokat javít teljesítményén, regenerálódásán. A Peak termékek közül sportágspecifikusan a Ribose , HMB, Ecdysone, aminosavak és fehérjepor szerepel a palettán minden nap. Ezeket hogyan használja Dávid a napi 2 edzéshez?
Az élsportolóknak, csakúgy, mint a hobbi sportolóknak szükségük van bizonyos táplálék kiegészítőkre, nem csak azért, hogy jobb legyen a teljesítményed, hanem egészséged érdekében is.
le-akarok-fogyni-tanulmany-cikk

Teljesítményfokozás versenyszinten

A képre kattintás után csináld rendesen amit csinálsz!
 
Verrasztó Dávid gyermekkora óta szinte minden napot a medencében kezd és onnan is megy haza aludni. Tehetsége , adottságai és elhivatottsága emelte ki a többi úszó közül. Dávid eldöntötte az úszás lesz az élete amíg sikereket ér el. Ezt az eredmények is igazolják. Jól döntött. 
A komoly terhelést bírni kell, nincs olyan opció, hogy kicsit fáj valami és inkább otthon fekszik. Pontosan az ilyen apró mikrósérülések regenerálására, illetve elkerülésére is szolgálnak például az aminosavak. A fehérje sportágtól függetlenül alap pillére a tápanyagbevitelnek.
verraszto_david_verseny
Az úszás azon sportágak egyike, ahol a legegyértelműbb mi alapján ki áll a dobogó legfelső fokára. Ez nemes  egyszerűséggel az idő.
Minél gyorsabban, rövidebb idő alatt megteszi az adott távot az úszó, nyer. Ehhez viszont gyorsaságra, robbanékonyságra és erőre van szükség a technika mellett.
Ennek fejlesztéséhez rengeteg munka, elegendő mennyiségű és minőségű tápanyag, valamint elhivatottság szükséges. Szárazföldön Klink Zoltánnal készül Dávid.
Dávid kiemelkedően jó reakcióidőt tud produkálni ami sorsdöntő lehet a végeredményben.
Kattints a képre- Fejleszd és támogasd teljesítményed!
verraszto_david_uszo_peak
Peak Hungary
Tudj meg többet a súlyod menedzseléséről a Google+ oldalunkon!
A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén!
A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr435872887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása