"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2013.04.27. 23:17 futaszabi

Reload

Egyre többet van rajtam a futócipőm. Kényelmes, meg minden. Jó benne lenni. Nem vagyok nagyon fetisiszta, de ami szép, az szép. Nem fáj a térdem sem mostanság. Ez komoly jó hír, mert ilyenre nem nagyon volt példa november óta. Bartos doktor csak megtalálta a megfelelő gyógymódot rá, eddig legalábbis úgy tűnik.

Sokkal óvatosabb vagyok, mint korábban és ez nem csak a térdem miatt. Fokozatosság mindenek felett, ez lebeg előttem. Ebben az évben nem futok FM-et, 10 kmt is csak az év második felének végén szerintem. Most azonban még más van soron: gyaloglom. Rajtam a futócipőm, furcsán nézegetem, mert "régen" nem erre volt hivatott. Azonban ezt a funkcióját is szépen ellátja. Nem is gondoltam volna, hogy a gyaloglás is ilyen "kielégítő" tud lenni. Kellemes helyen lakunk, jó sétálgatni a környéken, nézegetni a természetet és a kertekbe tüsténkedő embereket. És persze priceless látni az arcokat a buszmegállóban, ahogyan DK pólóban és futócipőben, kutyával a balomon szombat reggel 7-kor elsétálok mellettük.

"A séta jó." Mantrázom kicsit, mert tavaly nagyon mentem a futással előre. Nem éreztem legyőzhetetlen akadályt, amíg közbe nem jött a sérülés. Nagyon elkeseredtem, gyorsan vissza is kapkodtam a kilókat, amiket addig kínkeservesen leadtam. Nem találtam olyan mozgásformát, amit szívesen csináltam volna a hideg téli napokon, ugyanakkor legalább futni sem tudtam. Könnyebb volt otthon gubbasztani, mint elindulni sétálni. Beköszöntött a tavár (nyárnak álcázott tavasz) és visszatért belém az élet. Ahogy jobb lett a térdem, fogtam a pórázt és elindultam. Ma reggel már 5,5 kilit mentem. Nem fáj semmim és elégedett vagyok. Kevesebbet eszem, május 1-től pedig új világ köszönt be.

Napi 15 kilit fogok futni és nem eszek csak reggelire 10 dkg csirkemellet  Még egy hónapot gyalogolok, aztán szépen lassan elkezdem újra az első 5 kilis edzéstervet. Az étkezésem is komolyan tervezek változtatni, kalóriszámlálást fogok csinálni, mert az egyszer már bejött.

Endo link:

A következő nótát pedig küldeném mindenkinek, aki szereti :)

Az első verse ima mostanában...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr115250277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panelfegyenc 2013.04.28. 09:56:33

Hajrá tesó, nyomjad!

Nézz fel a
kaloriabazis.hu/
oldalra, itt könnyen tudod vezetni a kalóriaszámlálást.

Döme
süti beállítások módosítása