"...az én kitartásom, de a közös célunk..."

A blog annak érdekében jött létre, hogy megoszthassam a -remélem- kíváncsi olvasókkal fogyókúrám és edzéseim részleteit, mintegy támogatást nyújtva azoknak, akik hezitálnak, hogy rálépjenek-e az útra!

Arckönyv

Legutóbbi tevékenységek

Friss topikok

Címkék

5500 (1) Béci (1) Csesznok Laci (1) dk (1) ekiden (2) maraton (2) mátra (1) siófok (1) spar (3) speedkontroll (2) víz (1) Címkefelhő

2014.01.10. 17:04 futaszabi

Egy kis újévi köszöntő! Tudni akarod, hogyan fogyj le? (x)

peak_mezo_monika_david_kornelEgy kis újévi köszöntő! Tudni szeretnéd hogyan fogyj le?

Buék! Lehet, hogy már 2005 óta olvasod a hírleveleimet, cikkeimet, amelyekkel értelmes tudásanyagot szeretnék nyújtani Neked, de az is lehet, hogy éppen új érdeklődőként csatlakoztál hozzánk. Szeretném hogy tudd: nagyra értékelem a lojalitásod.


peak_david_kornel_fogyokuraKutatunk és fejlesztünk, hogy Neked naprakész, sporttal és egészséggel kapcsolatos témákat küldjek ezekben az üzeneteimben. A célom az, hogy formában tartsanak Téged úgy, hogy közben élvezd is amit csinálsz. Senki nem akar semmitmondó, értelmetlen cikkeket olvasgatni.


Már 2014 január van és tudom hogy a legtöbb embernek a fogyás a célja. Ma gyorsan nézzük át a legalapvetőbb, folyamatosan újra és újra előbukkanó, alapvető kérdéseket ezen téren.

Hogyan fogyj le

Hogyan fogyj le és legyél izmosabb?

peak_david_kornel_fogyas_edzoterem1. Hajlamos lehetsz elfelejteni, hogy bármilyen új tevékenységet kezdesz el 2014-ben, elsőként FEJBEN kell erre rákészülnöd. Az ázsiai harcművészetekben a tested és az elméd összeköttetésben állása kiemelt.

E kapcsolat művészete a harcművészet, testi és szellemi oldalról egyaránt megközelítve. A modern sportokban az agy-izom kapcsolat fejlesztése alapvető fontosságú lehet. A tudatosság gyorsabb fejlődést eredményez. A TUDATODDAL küzdesz, nem az IZMAIDDAL!

2. Hihetetlen, de még az alábbi alapvető tétel hiányzik a legtöbb férfi tudatosságából: A táplálkozásod integrált része annak, hogy mennyire vagy erős, gyors, hatékony és ezzel összhangban mennyire mutatsz jól.

A megfelelő ételek miatt egy átlagos férfi olyan állóképességi és erőszintre emelkedhet, amelyről nem is álmodott korábban. Ha a tudatos ételválasztás már az életed része, akkor következő lépésként, a sporttáplálék kiegészítők az átlagos férfiból, egy szuper férfit hozhatnak létre.

A tested és az elméd, hasonlóan egy autóhoz, mindig a csúcson operál, ha a csúcs-ételekkel támogatod a működését. Bárki, aki valaha részt vesz valamilyen sporttevékenységben, abba a ténybe ütközik, hogy érezhetően emelkedik a testének teljesítőképessége, ha a megfelelő ételekkel, és táplálék kiegészítőkkel segíti. Ezek a termékek azért jöttek létre, hogy gyorsabb legyél, erősebb legyél, jobban mutass - és mindezt KEVESEBB IDŐ ALATT ÉRD EL! Ráérsz vagy nem érsz rá?

peak_hogyan_fogyj_le_tanulmany

3. A férfiak egy bizonyos hányada a külseje miatt kezd el sportolni. Másik hányaduk pedig az állóképesség és erőfejlesztés miatt. Tudnod kell, hogy ez a két dolog egymásba kapcsolódik. A tested egy komplex rendszer, azaz ha a robbanékony erő a célod, az erősítések mellékhatásaként a külső megjelenésed is egyre jobb lesz.

Ha kizárólag fogynod kell, erősítened, tehát edzened is szükséges. Egyszerre két legyet ütsz egy csapásra, és ez egy igen jó hír mindannyiunk számára!

Hogyan fogyj le, most már tudod

A fenti tételből egyenesen következik, hogy akár fogynod kell, akár erősítened, UGYANAZT KELL TENNED!

- Az izomzatod – még nyugalmi állapotban is – 5-ször több kalóriát éget el. Ha elhanyagoltad az izmaid és elhíztál, ettől az 5-szörös kalóriaégetéstől elesel.

 - A meglévő izomzatod csökkenésével automatikusan lassul az anyagcseréd is, és a fogyásod is megreked. - Az izomzatod adja a tested körvonalát. Hiába böjtölsz, ha nem erősítesz, formátlan lesz a végeredmény! Mit csinálj tehát AKÁR fogyni akarsz, AKÁR erősíteni?

 - fogyassz elegendő mennyiségű fehérjét, hogy épülhessen az izomzatod. Rakd rendbe a táplálkozásod!

- erősíts, sportolj, akkor is ha fogyni akarsz

– a súlyzók világa a leggyorsabb módszer ahhoz, hogy lefogyj, vagy megerősödj! - ha a fenti alapokkal tisztában vagy, a bcaa aminosavak használata a következő lépés a fejlődésedhez.

 Még nem talált ki a természet és a tudomány jobb megoldást arra nézve, hogy férfi (vagy nő) szervezete szebben muzsikáljon! Kattints a képre, ha tovább olvasnál a témában! peak_mezo_monika_david_kornel                

 Mező Mónika - Peak Hungary

Tudj meg többet a súlyod menedzseléséről a Google+ oldalunkon! A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://futaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr485751569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása